De Taxatiesite
   Onafhankelijke en erkende inboedeltaxatie
Online een inboedeltaxatie aanvragen

Uw postcode:
  
Telefonisch een inboedeltaxatie aanvragen

Telefonisch een taxatie aanvragen +31 (0)53 4312495
 

Waarom een taxatie laten uitvoeren

Een taxatierapport heeft verschillende voordelen voor u!

Verzekeringen
Om voor een juiste waarde verzekerd te zijn is het raadzaam om uw inboedel of inventaris te laten taxeren, zo bent u niet over of onder verzekerd; maar precies goed! Zo betaald u niet te veel of te weinig premie! En mocht er schade ontstaan dan krijgt u op basis van artikel 960 Burgerlijk Wetboek 7, Uw geleden schade vergoedt!

Artikel 7:960 BW
De verzekerde zal krachtens de verzekering geen vergoeding ontvangen waardoor hij in een duidelijk voordeliger positie zou geraken. De vorige zin mist toepassing bij voorafgaande taxatie van de waarde van een zaak, tot stand gekomen krachtens een aan een deskundige opgedragen beslissing of krachtens een beslissing van partijen overeenkomstig het advies van een deskundige.

De strekking is duidelijk: alleen als het object vooraf wordt getaxeerd door een deskundige is men er zeker van dat de getaxeerde waarde bij eventueel totaal verlies ook wordt uitgekeerd.

Waardebepaling
Heeft u altijd al willen weten wat een item waard zou zijn? Bent u van plan deze te verkopen, of aan te kopen? Vraag dan nu een rapportage aan en ontvang de juiste prijs voor dit item!

Contra-expertise
U heeft een schade en krijgt niet de waarde uitgekeerd die volgens u kloppend is voor het item? Wellicht wordt er een beslag gelegd op uw goederen en klopt de waardebepaling niet volgens u! Kortom, u bent het niet eens met de waardebepaling van uw item/goederen. Vraag dan aan de hand van onze dienst een contra-expertise aan. In iedere verzekeringspolis staat vermeld dat u recht heeft om een eigen deskundige in de arm te nemen, een contra-expert. Dat is geen motie van wantrouwen, het is gewoon uw recht als consument

Inboedeltaxatie
Als u gaat scheiden, is het niet nodig om door de inboedelverdeling verdere problemen te krijgen. Ook bij een overlijden is onze rapportage een onafhankelijke leidraad bij verdeling/verkoop der roerende goederen. Door onze taxatierapportage kunt u een eerlijke, onafhankelijke verdeling bewerkstelligen. Wellicht wordt er een beslag gelegd op uw goederen en wilt u weten wat de waarde is van deze inventaris! Of voor uw inboedelverzekering, hiervoor kan een juiste bepaling van de waarde u een hoop geld en rust opleveren.

Financieringen
U wilt een financiering aanvragen, vaak heeft u dan een taxatierapport nodig van het artikel dat u als onderpand geeft.Value & Views, onafhankelijk en erkend taxatiebureau
Copyright © 2011-2016 Value & Views | Taxateurs | Disclaimer | Voorwaarden | Objecten | Sitemap | Realisatie: LisSyl